SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Crawlkurs

Välkommen till Vuxencrawl
Njurunda Simsällskap erbjuder crawlkurser för vuxna.  
Alla Kursen leds av utbildade instruktörer 
 
Anmälan 
 
Nybörjare  steg 1
Ny kurs kommer starta vecka 5- 2023
Crawlkurs för nybörjare riktar sig till dig som redan kan simma men vill lära dig att crawla. Under 7 kurstillfällen får du på ett roligt sätt lära dig grunderna till crawl så att du sedan, antingen själv eller i vår fortsättningskurs, ska kunna jobba vidare med ditt crawl! Varje kurs ligger under 7 veckor med ett tillfälle/vecka  nybörjarkurs måndagar 20:50-21:30  
 
Fortsättning 
Ny kurs kommer starta vecka 5- 2023
Kan du grunderna till crawl och vi jobba vidare med dessa? Har du gått klart vår nybörjarkurs och är intresserad utav att fortsätta träna med oss? Då passar vår fortsättningskurs dig! Här vidareutvecklar vi tekniken och simmar lite kortare sträckor. Gruppen riktar sig till dig som kan grunden men ännu inte har fått koll på ex. andningen och därmed inte är redo för de längre sträckorna. Varje kurs ligger under 7 veckor med ett tillfälle/veckan fortsättningskurs måndagar 20:50-21:30
 
Avgift: 1200 kr 
Tillfällen: 6 tillfällen
Max antal: 12 per grupp
Vi ser gärna att ni har egna simfenor här nedan hittar ni länk till bra fenor till bra pris. Detta är inte något krav enbart önskemål.
 

Företag

Vi skräddarsyr träning/kurser för ditt företag! Maila info@njurundasim.nu  så kan vi säkert komma överens om ett upplägg som passar just ditt företag!

 
Utrustning
Simglasögon är något som vi rekommenderar till träningen.
Vi har superbra glasögon som vi säljer i vår shop till en kostnad av 120 kronor. Säg bara till så tar vi fram.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen