SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ekonomiskt stöd via regnbågen

Regnbågen delar ut ekonomiskt stöd till barn i familjer där pengarna inte räcker till. Det kan handla om att kunna ge en livförsäkring - simkunnighet. Att kunna ge ett barn möjlighet att få träna på sin fritid eller åka på tävlingen/läger med sina vänner.

 

Ansökan HÄR

 

 

Vi meddelar 10 dagar efter följande datum 

Ansök senast:

20 Mars

20 Juni

20 september

 

 

Simma med Regnbågen

Vi ska Simma med Regnbågen onsdag den 13 december!

Är ett arrangemang där vi ska simma för barn och ungdomar i vårt område, Njurunda/Kvissleby med omnejd. Simmare från Medley- till Elitgruppen samt Masters kommer i samband med vårt Luciasim simma för att hjälpa barn och ungdomar i vårt område som av ekonomiska skäl inte har möjlighet att gå i simskola, träna simning på fritiden eller kanske åka på en tävling/läger med sina vänner.

 

Tillsammans kan vi göra en skillnad för våra barn och ungdomar.

 

Vad är Simma med Regnbågen?

Sundsvalls Kommun har gjort en socioekonomisk studie som belyser bl a skillnader i hälsa och livsvillkor mellan olika bostadsområden i Sundsvalls kommun  och där finns Njurunda samt kvissleby området omnejd. Studien visar på skillnader i ekonomiska uppväxtvillkor som baseras på andelen barn som bor i ett hushålls om helt eller delvis har haft ekonomiskt stöd som sin försörjning. 

 

Vi vet alla, att bland händer livet av olika anledningen och vi prövas i med- och motgångar. Njurunda Simsällskap i samverkan med Svenska Kyrkan i Njurunda skapat ett arrangemang - "Simma med Regnbågen" för att hjälpa barn och ungdomar till en meningsfull fritid. 

 

Hur går Simma med Regnbågen till?

Simma med Regnbågen är ett sponsorsim där företag och privatpersoner stöttar simmare med en summa pengar för varje meter simmaren simmar. Exempel: 1000m x 20 öre = 200 kr 

De går även att sponsra med en fast summa, t.ex. 25, 50, 500 kr


Vill du vara med och bidrag till våra barn och ungdomar i Njurunda området med omnejd. Att kunna ge en livförsäkring - simkunnighet. Att kunna ge ett barn möjlighet att få träna på sin fritid eller åka på tävlingen/läger med sina vänner.  Alla intäkter kommer att delas 50/50 och gå oavkortat till Regnbågen Njurunda Simsällskap samt blomsterfonden  i Njurunda

 

Man kan självklart stötta vårt arrangemang genom att swisha ett bidrag direkt till 123 526 65 72  ange Regnbågen

 

 

/Maria Öman, 

Verksamhetschef, Njurunda Simsällskap

maria@njurundasim.nu

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Datum: Onsdag den 13 december 2023

Plats: Njurunda Simhall

  • Kl. 16.00-17.00 Simiaden vit,  Ungdom blå, Ungdom turkos
  • Kl. 17.05-17.50 Medley, Simiaden blå, övriga (anhöriga mm)
  • kl. 17.55-18.55 Junior/Senior, Elit, Masters, övriga (anhöriga mm)