SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Välkommen till Njurunda Simsällskap


Njurunda Simsällskap bildades 1983 och bedriver simverksamhet som sträcker sig från simskola via teknikgrupper, tränings-, och tävlingsverksamhet till crawlkurser för vuxna. Föreningen vill ge  möjlighet att träna och tävla på hög nivå och samtidigt erbjuda en bred verksamhet där alla får vara med och träna utifrån sina ambitioner med simning. Njurunda simsällskap vill lära ut simkunnighet och ge barn, ungdomar och vuxna möjligheten att motionera genom simidrott. Njurunda simsällskap är en simklubb för individuell utveckling av simmare i världsklass  en klubb med teamkänsla. 

Årsmöte
2021-02-10 20:58
Motioner skickas till info@njurundasim.nu

Äntligen startar Simundervisningen
2021-02-04 11:42

Simundervisningen startar vecka 7 

Läs om grupper och nivåer för simskolan HÄR
Se schema och tider HÄR
Logistik PM för Baddaren, Bläckfisken och Pingvinen HÄR
Logistik karta Baddaren, Bläckfisken och Pingvinen HÄR

Logistik PM för Silverfisk, Guldfisk och Hajen HÄR
Logistik karta för Silverfisk, Guldfisk och Hajen HÄR
Teknik-/träningsverksamhet rutiner anpassade för att följa den nya pandemilagen.
2021-01-29 15:59

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har meddelat att de förlänger den allmänna stängningen av kommunala inomhusanläggningar till den 8 mars men gör undantag för barn och ungdomar födda 2002 eller senare. Detta betyder att vi kan återuppta Teknik-/träningsverksamheten, under anpassade former.

Barn och ungdomar födda 2002 och senare kommer att träna i sina grupper enligt ett temporärt schema som gäller tills vidare. 

Nedanstående gäller för träningsverksamhet på Njurundahallen. Det kommer att finnas skyltar på plats också med instruktioner för hur man röra sig inne i simhallen samt hur många personer som får vistas i respektive lokal.


Vidare information-Klicka 
Träningsschema start vecka 5 - klicka här  Uppdaterat 15/2
Simskolan startar Vecka 7
2021-01-24 14:42

Simskolan i Njurundahallen kommer att starta vecka 7,

Trots pandemilagen som trädde i kraft den 10 januari så kommer vi att kunna starta simskolan men vi kommer bli tvungna att planera om grupperna för att kunna följa de regler och rekommendationer som denna lag medför.

Full planering pågår just nu för att kunna genomföra simskolan på ett smittsäkert sätt och vi kommer bli tvungna att dela grupper. Trots vissa ändringar hoppas vi att vi kommer kunna erbjuda alla anmälda barn få gå simskola under vårterminen. Vi hoppas vi på er förståelse i dessa annorlunda tider. Schema och start information skickas till under vecka 5

Vi ser fram emot att dra i gång simskolan 2021!


Vårterminen 2021
2021-01-08 15:57
Njurunda Simsällskaps teknik/tävlings verksamhet startar preliminärt v. 4 och på er grupps första träningsdag under förutsättningarna att restriktionerna lyfts och/eller vi som förening får tillgång till bassängen.
Simskolan planerar att starta vecka 7 utskick kommer under vecka 5

Så fort vi får mer information kommer den skickas ut via e-mail eller på hemsidan.
Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..